SC Wesepe zoekt ‘nieuwe Louis van Gaal’ voor de jeugd

Word jij de nieuwe Louis van Gaal in Wesepe? Vind je het leuk om de jeugd de kunsten en kneepjes van de voetbalsport bij te brengen? Dan ben je aan het goede adres. De jeugdafdeling is namelijk voor komend seizoen op zoek naar een aantal enthousiaste en gedreven jeugdtrainers/leiders. Bij verschillende jeugdteam kunnen we hulp gebruiken.

We zoeken mannen of vrouwen die de jeugd van SC Wesepe een warm hart toedragen en zich daarvoor vrijwillig een aantal uren in de week, zowel bij trainingen als wedstrijden, willen inzetten. Laat de jeugd niet in de kou staan en meld je aan. Dit kan bij Tony Mensink (tonymensink@hotmail.com). We vinden het super om jou als nieuwe jeugdleider te mogen begroeten.