Rumours in de Nieuwe Coers: iedereen doet het met …

FMacRumoursEen van de beste albums van Fleetwood Mac, Rumours, is onder meer ontstaan in de tijd dat, binnen de band van Fleetwood Mac, iedereen het met iedereen deed. Doordat we binnen de volleybal met veel blessures te maken hebben, doet iedereen bij iedereen mee. Zo ontstaan bij de volleybal ook de beste wedstrijden!

Vrijdag was het dan zover: eerst de dames Wesepe R1 tegen Eefde en daarna Wesepe Mix 1 tegen Mix 2. Spannend!

Het begon al met een ‘goed gevulde’ Nieuwe Coers. De bank met geblesseerde spelers zat propvol, Klemens is daar ook maar bij aangeschoven (niet meer op de teentjes lopen, hè!).

Wel mooi dat alle geblesseerden aanwezig waren. Ook al kun je niet spelen, aanwezig zijn is ook al mooi. Ook Hermien (oud-speelster en supporter van het eerste uur) was weer eens aanwezig. Verder waren er nog veel meer supporters, partners, en zelfs ook enkele nieuwe leden van de Raalterweg, of bijna Raalterweg, waren aanwezig. Erg leuk!

Als eerste speelde het dames recreantenteam tegen Eefde. Maar dan moeten er wel weer zes speelsters in het veld staan. Deze keer is het opgelost doordat Bieb (trainster, speelster, begeleider, enz. enz.) en Joke (oud-Wesepenaar van het jaar) samen met de vaste speelsters Ineke, Ingrid, Jolanda en Thirza een team vormden. Eefde was een goede, net iets te goede, tegenstander, waardoor het damesteam niet zoveel in te brengen had. Jammer, volgende keer beter.

Toen kwam de wedstrijd Mix 1 tegen Mix 2. Ook deze teamsamenstellingen waren voor beide teams afwijkend van de originele opstellingen. Bij Mix 1 speelden de mannen van de Raalterweg (Frits O. en Jan M.) samen met vier dames: Inge en Marijke (beiden ook Raalterweg), Anke en alweer Joke.

Bij Mix 2 speelden Marco, Wim, Gerrie (Raalterweg), Bernadet, Betsy en Frits R., die deze wedstrijd heel goed inviel.

De eerste set was niet al te spannend. Maar de volgende twee sets kenden lange rally’s. Ieder team won een set. Ben je nieuwsgierig wie de eerste set gewonnen heeft? Je had er bij kunnen zijn!

Drie punten zijn in elk geval mooi in Wesepe gebleven. Door deze wedstrijd staan beide Mixteams niet meer onderaan, dus het beste resultaat voor allebei!

Het was weer een mooie volleybalavond. De supporters zijn niet voor niks gekomen.

De volgende thuiswedstrijden zijn gepland op:

• 17 november, 19.15 uur – Wesepe DR1 – Vios Eefde DR2
  • 17 november, 20.15 uur – Wesepe Mix 1 – WIK Steenderen XR1