Weseper derby prooi voor Mix 1

Vrijdag 26 januari was het weer zover, om 20.00 uur werd de derby Mix 2 tegen Mix 1 gespeeld. Mix 1 was helemaal compleet, zij hadden zelfs een reservespeelster. Bij Mix 1 was, zoals al zo vaak dit seizoen, Frits R. gelukkig weer beschikbaar als vaste invalspeler!

Nadat beide teams opgewarmd waren, en de kantine ingericht was, kon de wedstrijd beginnen. Het werd een spannende wedstrijd, net als de wedstrijd in november, toen beide teams ook tegen elkaar speelden. De uitslag was precies tegenovergesteld aan de uitslag van de wedstrijd in november. Na afloop werd de wedstrijd door beide teams geanalyseerd, en de uitslag was dat beide teams tevreden waren met de uitslag, en dat scheidsrechter Henk J. een prima wedstrijd gefloten had!

Gevolg hiervan is dat Mix 1 nu duidelijk hoger op de ranglijst staat dan Mix 2 (lager dan Mix 2 kan ook niet… helaas).

Er werd nog gezellig nagezeten (en stiekem gedanst), en het was weer een mooie volleybalavond!

Deze week worden de volgende wedstrijden gespeeld:

• Ma. 29 januari, 20.45 uur Welsum Mix 1 – Wesepe Mix 1
  • Wo. 31 januari, 20.30 uur SC Gorssel Dames Recr. 1 – Wesepe Dames Recr.1
  • Do. 1 februari, 20.30 uur SC Wesepe Dames Sen. 1 – Avior DS 13
  • Vr. 2 februari, 21.15 uur Wesepe Mix 2 – Overa Mix 1

De dames senioren van SC Wesepe staan op plek 4 in een poule van 12, dus dat is heel knap. Donderdagavond spelen zij in de Nieuwe Coers. Wie deze dames wil aanmoedigen is van harte welkom!

De recreantenteams staan alle drie strak onderaan, maar wel in de hoogste recreantenpoule. Ook zij kunnen best wat aanmoediging gebruiken!

Betsy

1 Response