Een weekend vol verrassingen

Afgelopen vrijdag, 16 februari, was er een druk programma in de Nieuwe Coers. Alle drie recreantenteams moesten puntjes halen om uit de degradatiezone te verdwijnen. Nadat ‘Chef de Mission’ Linda achter de schermen alles tot in de puntjes geregeld had, en zelfs voor toiletpapier (uit huize Wichems) gezorgd had, kon om 19.15 uur de eerste wedstrijd, waarin het damesrecreantenteam tegen Avior moest spelen, beginnen.

Het leek wel of er een compleet reserveteam van Avior op de tribune zat, zoveel dames waren er met Avior meegekomen om hun team aan te moedigen. Maar nog lang niet zoveel als het thuispubliek van Wesepe, inclusief Hermien, niet te verwarren met koe Hermien uit Lettele!

De eerste set was een makkie voor Avior, stand 8-25. De dames van Wesepe waren hier niet van onder de indruk, en speelden een prima tweede en derde set, met de uitslagen 17-25 en 25-17. Knap gedaan, mede door een prima invalbeurt van Inge!

Hierna was het de beurt aan Mix 1, met ook al weer een prima invaller, Marco. Mix 1 moest het opnemen tegen Rood-Wit 75 (Wijhe), op papier iets beter dan Mix 1, maar ja, papier is gewillig. Dit werd ook een mooie wedstrijd, waarin de uitslag alle kanten op kon gaan. Uiteindelijk verloor Mix 1 met 2-1, met de volgende setstanden: 19-25, 17-25 en 25-18.

Als laatste moest Mix 2 (ook met prima invaller Frits R.) het opnemen tegen Welsum, en een mooie verrassing : de dames van de handbal waren intussen gearriveerd om de teams aan te moedigen! Hartstikke mooi, al werd de druk nu wel groter, want we zijn niet gewend dat er aan de rustige kant van het veld nu ineens allemaal van die jonge deerns in de hoepels, op de brug, op de bok en in de ringen hangen.

Maar zoals altijd wist Bieb de rust te bewaren, en zorgde zij er voor dat het team goed bij de les bleef. Ook deze wedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag voor Wesepe, met de volgende setstanden : 25-16, 25-27 en 21-25.

Kortom, drie mooie wedstrijden voor het publiek! En alle drie teams hebben mooi een puntje gepakt!

En dan moest de grootste verrassing nog komen:

Want de handbaldames van Wesepe moesten het zaterdagavond opnemen tegen koploper Lettele, en zij hebben gewonnen!!! Namens de volleybal allemaal van harte gefeliciteerd ! Knap gedaan, Carlijntjes!

Betsy