Tweede damesteam recreanten trekt de stoute schoenen aan

De R is weer in de maand, dus het volleybalseizoen is weer begonnen. En dit seizoen met zelfs met vijf teams: één dames wedstrijdteam, twee recreanten mixteams en twee dames recreantenteams.

Dames Recreanten 2 speelt dit jaar voor het eerst mee in de recreantencompetitie. Dit team bestaat uit Andrea, Kim, Loes, Marleen, Mirjam en Sonja. Zij hebben al enige tijd samen getraind, en hebben de stoute (gym)schoenen aangetrokken en spelen nu ook wedstrijden, waarbij Kim de aanvoerster van het hele stel is geworden.

Tijdens de eerste uitwedstrijd in Twello heeft Andrea helaas een blessure opgelopen, waardoor ze een poosje uitgeschakeld is. Gelukkig was Joke bereid om de volgende thuiswedstrijd in te vallen. Deze wedstrijd werd gespeeld op vrijdag 28 september in de Nieuwe Coers, tegen het team Hooiberg DR2. Ook dit team is dit seizoen begonnen met wedstrijden te spelen. Beide teams waren dan ook mooi aan elkaar gewaagd, waarbij Wesepe de eerste set won met 25-22. Erg knap gedaan! De tweede set was op het nippertje voor de Hooiberg (23-25). En de laatste beslissende set ging helaas ook naar de Hooiberg. Hopelijk volgen er nog meer van deze spannende wedstrijden.

Er waren mooie rally’s bij, waarbij Kim en Loes regelmatig hun knielappen gebruikten, en over de grond doken. Dan was er nog een primeur deze avond, want de wedstrijd werd gefloten door het scheidsrechtersduo Bernadet en Gerrie, en dat ging prima. (Gerrie moest na de wedstrijd nog naar Averlo, maar was op tijd weer thuis).

Inge, Lotte, Linda en Jolanda gaan dit seizoen ook enkele wedstrijden fluiten, en ook onze ‘vaste’ scheidsrechters zijn dit seizoen weer van de partij: Ben, Henk, Joke, Marco, Wim, Yvon, Karin, Ryanne. Zonder jullie kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden!

Alle teams hebben inmiddels hun eerste wedstrijden gespeeld en ze hebben allemaal al puntjes gepakt. De eerstvolgende thuiswedstrijden zijn:

Do. 4-10, 20.30 uur Wesepe DS1 – Jumbo Van Andel Ormi DS5

Vr. 5-10, 19.15 uur Wesepe Mix 2 – Twello Mix 2

Vr. 5-10, 20.15 uur Wesepe DR1 – Avior DR4

Vr. 5-10, 21.15 uur Wesepe DR2 – Avior DR9

Vr. 12-10, 20.15 uur Wesepe Mix 2 – SDS Haarle Mix 2

Do. 18-10, 20.30 uur Wesepe DS1 – Vocluma DS2

Alle aanmoediging is welkom!

Betsy