Afspraken met betrekking tot het lenen van de statafels

De Sportclub heeft meerdere statafels in de berging bij Sportclub de Muggert staan. Het bestuur vaN S C Wesepe heeft een aantal jaar geleden uitgesproken dat deze statafels geleend mogen worden door de leden van de sportclub. Hiervoor moet telefonisch contact opgenomen worden met Wim Smeenk sr., zodat hij kan kijken of de statafels beschikbaar zijn, en kan noteren wie ze dan leent. Het ophalen van de statafels gaat dan in overleg met Wim. Dit kan gebeuren op een moment dat de kantine al geopend is, of je gaat samen met Wim even naar de Muggert waar Wim de kantine kan openen.

In de praktijk merken we nu echter dat deze afspraken niet goed nageleefd worden. Het is nu al een aantal keren voorgekomen dat de statafels weg waren uit de kantine, en Wim Smeenk hier niets vanaf wist. Daarom het dringende verzoek om eerst contact op te nemen met Wim Smeenk sr. voordat je de statafels leent van de Sportclub. Zo weet Wim altijd waar de tafels zijn. Wim Smeenk is bereikbaar op 0570-532016.

Bestuur SC Wesepe