Voetbalwedstrijden dit weekend.

Zaterdag:

Op zaterdag zijn er twee wedstrijden van Go Ahead Eagles op de Muggert te bewonderen. De reden dat er deze week toch nog op de plaatselijke SC wordt gespeeld komt voort uit het feit dat er teveel thuiswedstrijden tegelijk zijn in Twello en hierdoor een ruimtegebrek op de velden in Twello is ontstaan.

Wedstrijd 1:

Aanvang 11.00 uur  Go Ahead Eagles O-13- Zeeburgia O-13.

Wedstrijd 2:

Aanvang 13.00 uur  Go Ahead Eagles O-15- Almere City O-15.

De Jeugd van SC Wesepe speelt deze dag allen uit.

Zondag:

Ochtend:

In de ochtend zullen thuis zowel Wesepe 4 als Wesepe 5 aantreden tegen elftallen van SV Raalte. De elftalen Wesepe 2 en Wesepe 3 spelen uit en gaan op bezoek bij Lettele 2 en  OVC`21 2.

Middag:

Om 14:00 zal SC Wesepe 1 het tot nog toe ongeslagen Salandia op bezoek krijgen. Kijkend naar de wedstrijden van Salandia, kan worden gesteld dat deze thuis heeft gewonnen van Epse met 4-2 en de uitwedstrijd tegen Wissel met 1-4.

Na den knapp overwinning op CCW`16 zijn de verwachting bij Wesepe hoog gespannen om deze reeks door te kunnen zetten.