Wesepe zet traditie voort en verliest van rode lantaarn drager Go Ahead D 3-2

Wesepe speelde vanmiddag tegen het onder aan staande Go Ahead D en verloor met 3-2.
Net zo als tegen Vilsteren en Wissel waar men tegen nederlagen aan liep , toen die teams nog 0 punten hadden.

Vanmiddag weer het zelfde liedje, elke bal werd te zacht en slordig ingespeeld, mede door het echte veld kwam geen bal aan bij de goede kleur.
Men probeerde het wel ,maar dan zat er telkens een voet van Go Ahead D tussen en liep telkens weer tegen een doorbraak aan.
Zo wist Go Ahead D in de 18 en 31 min te scoren en na de rust direct weer via een fraai schot in de bovenhoek.
Kevin draaide een hoekschop rechtstreeks in doel en dat gaf weer een sprankje hoop.
De schoten werden in een druk bezet strafschopgebied altijd gesmoord en verder redde de doelman enkele keren goed.
Vijf minuten voor het einde wist Rens de eindstand op 3-2 te zetten.
Zo eindigde het competitiekalender jaar 2019 met 26 wedstrijden 34 punt en doelsaldo 56-54. 3 bekerwedstrijden 6 punt, doelsaldo 8-3. We hadden in september nog hoge verwachting ,het draaide mede door de blessures uit op een teleurstellend 2 de halfjaar.
Nu even pauze en op 26 jan. nieuwe kansen uit tegen Emst.
De opstelling: Lars Jansen-Rik Veldkamp-Davy Timmer Arends-Richard Flierman-Stefan Jansen=Niek Saris-Sven Booijnk-Jarno Rouweler-Rens Broekhof-Rick van Gelder-Kevin Teunissen ingevallen Chiel Schutte-Niels Hollegien-Hans Tijhaar.
We wensen iedereen Prettige Feestdagen en een goed en gezond Nieuwjaar