Wesepe wint verdiend met 2-1 van V en L in een winderige wedstrijd.

andaag de 15 e competitie wedstrijd tegen V en L uit de Vecht en door de 2-1 overwinning sluipt Wesepe naar de middenmoot.
Wesepe begon met wind tegen en binnen een kwartier kreeg men 3 goede kansen, maar paal en gebrek aan scherpte zorgden er voor dat er niet gescoord werd.

De bezoekers kwamen in de 33 ste min op een 0-1 voorsprong middels een afstand schot met wind mee , dat onder Rick door ging.
Wesepe moest na de thee de zeilen bijzetten en het werd eenrichtingsverkeer.
In de 57 min schoot Davy een vrije trap van 20 meter strak in de kruising en in de 81 min kwam Stefan van rechts de 16 binnen en knalde snoeihard bij de 1 ste paal binnen 2-1.
V en L was niet meer in staat om het Wesepe moeilijk te maken en toen de uitstekend leidende scheidsrechter afblies ,kon Wesepe 3 punten bijschrijven. En daar gaat het om in prestatievoetbal.
De opstelling vandaag: Rick Jansen-Rik Veldkamp-Sven Booijink-Richard Flierman-Bart Spoler-Rens Broekhof-Davy Timmer Arends-Delano Schotman-Rick van Gelder-Jarno Rouweler-Kevin Teunissen ingevallen Niek Saris en Stefan Jansen.
Nu eerst 2 weken vrij en op 8 maart naar Sallandia.