Wesepe verliest nipt van Hoonhorst voor de beker 0-1

Voor eerst eerst sinds 8 maart werd er weer een officiele wedstrijd gespeeld.
Thuis werd nipt met 0-1 verloren van Hoonhorst.
De eerste helft was Hoonhorst de beter voetballende ploeg, zij boden zich goed tussen de linies aan en de balsnelheid was hoger.
Wesepe wilde de bal in de voet en er was geen beweging rondom aanspeelpunt ,steeds proberen de bal terug te leggen,waardoor de blauwen uit Hoonhorst er tussen zaten.
Hoonhorst speelde een paar goede kansen uit ,maar vonden Lars in vorm en die hield de nul, eenmaal raakten zij de paal.Na de thee was het een gelijk opgaande wedstrijd ,Wesepe speelde agressiever en wist zich enkele goede kansen te scheppen , ook hier was het afronden niet het sterkste punt.
In de 73 min. wist Hoonhorst via Stef Kleinherenbrink de score te openen, na een goede aanval over rechts.
Volgende week naar Victoria Boys in Apeldoorn.
De opstelling vandaag: Lars Jansen-Rik Veldkamp-Sven Booijink-Richard Flierman-Hans Tijhaar-Ruben Kleine Schaars-Davy Timmer Arends en Delano Schotman-Kevin Teunissen-Rik van Gelder en Stefan Jansen ingevallen Niek Saris-Jorik Rouweler en Hidde Kluin.