Davo 1-Wesepe 1 4-2 Bekerwedstrijd

Wesepe moest vandaag de eer laten in de bekerwedstrijd aan Davo.
Geen schande tegen de kampioen van vorig jaar.
Wesepe gaf de eerste 25 minuten prima partij,zo moest de Deventer doelman middels een overtreding net buiten de 16 meter Rik van scoren afhouden en Wesepe wist zelfs in de 20 minuut de leiding te nemen ,na een corner kreeg good old Graham de bal rand zestien,passeerde 2 verdedigers en schoot hard raak. 0-1.
Hierna  zette Davo aan en moest Wesepe ver terug,maar werd vijf minuten na het doelpunt goed geholpen een terug speelbal werd in het centrum met het hoofd verlengd,langs de uitlopende John en toen was het voor de Davo speler een koud kunste om de bal in het lege doel te werken 1-1.
Davo bleef doorgaan,maar blijkbaar zat er een magneet in de bal,want 3 maal moesten de doelpalen het ontgelden.Ruststand 1-1
Na de thee en de regen bleef Davo de betere ploeg,maar het scoren lukte niet tot dan in de 61 minuut een corner rechtstreeks in doel verdween 2-1.Toen in de 75 minuut Rik de bal in eigen doel schoot was het gelopen.
3-1. Bij uitvallen van Wesepe bleef de assistent scheidsrechter van Davo oefenen met vlaggen en hij mag hopen,dat in de competitie daar net zo op gereageerd gaat worden.In de 81 minuut maakte Davo via een solo 4-1 en Tom maakte 4 minuten later na een goede combinatie met Jeroen de eindstand op het bord 4-2.Al met al een nuttige voorbereiding op de competitiewedstrijd volgende week 14.00 tegen USV in Nieuwleusen.
Opstelling vandaag:John E(Frank K)-Marcel W(Tom de L)-Frank Gr L-Roy O-Jos T-Danny H-Rik M-Niels H-GrahamB(Jeroen J)-Roy S-Koen B.
 verslag Herman