Gezocht: nieuwe bestuursleden!

Het bestuur van de afdeling Gym / Jazz / Volleybal is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Twee van onze bestuursleden hebben aangegeven dat dit hun laatste seizoen is als bestuurslid en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste meedenkers die een actieve rol willen spelen binnen ons afdelingsbestuur.

Spreekt het u aan om mee te denken met de organisatie van onder andere de jazz-afdeling?

Bent u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze afdeling van Sportclub Wesepe?

Wij verwelkomen u graag als ons nieuwe bestuurslid.

Heeft u affiniteit met cijfers en bent u thuis in het bijhouden van de inkomsten en uitgaven?

Dan bent u de juiste persoon voor de taak van penningmeester!

Wij komen graag in contact met u!

Ook wanneer u eerst meer informatie wilt over de activiteiten van ons bestuur, neem dan gerust contact op met een van onze bestuursleden!

Namens het bestuur van de afdeling Gym / Jazz / Volleybal

Xenia Bakker