Nieuwjaarsreceptie en oliebollentoernooi op 6 januari

Afbeeldingsresultaat voor nieuwjaarsreceptieSportclub Wesepe nodigt graag iedereen (leden, donateurs, sponsoren en andere belangstellenden) uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2019 vanaf 12.30 uur in de kantine van sportpark de Muggert.

Om 13.00 uur houdt voorzitter Heleen Flierman haar jaarlijkse toespraak. Daarin blikt ze terug op het afgelopen sportieve jaar en kijkt ook vooruit naar het komende jaar. Daarnaast worden de jubilarissen gehuldigd en vindt de trekking van de nieuwjaarsloterij plaats waarmee weer prachtige prijzen te winnen zijn.

Oliebollentoernooi

Zoals ieder jaar wordt de nieuwjaarsreceptie ook dit jaar vooraf gegaan door het traditionele oliebollentoernooi. De deelnemers dienen om 9.30 uur aanwezig te zijn, waarna er om 10.00 uur afgetrapt wordt.

Sportclub Wesepe dankt al haar leden, donateurs, sponsoren en andere belangstellenden voor alle inzet van het afgelopen jaar en wenst iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig 2019!