Wesepe 1 kan niet scoren en verliest

Vandaag de wedstrijd tegen Lettele,bij winst mogelijk 2 e plaats en bij verlies 7 e. Er blies een koude wind over de Muggert.
Wesepe begon goed aan de wedstrijd en dat leverden 2 goede kansen op,maar vandaag was afronden niet het sterkste punt.Lettele kwam later beter in de wedstrijd en Wesepe moest terug,maar ook de roodzwarte “blauw witten“ wisten niet te scoren.
Na de thee,Wesepe wind mee en nu er goed voor gaan staan.
Binnen een minuut,een prima schot van Graham,knap uit linker bovenhoek geranseld door de Lettele doelman.De daarop volgende corner werd afgeslagen en opgevangen door de controleur van Wesepe,deze speelde de bal bij de tegenstander in de voet en Lettele counterde bij afwezigheid van de laatste linie.
De lange nr 9,die zijn haren wel kwijt is maar zijn voetbal streken nog goed heeft,liep de rest van de verdediging er uit en scoorde beheerst in de verre hoek 0-1.
Hierna mocht Wesepe aanvallen en Lettele verdededigen,maar enkelen hadden hun dag niet.
De doelman van Lettele werd de beste man van het veld en hij had het geluk dat hij veel hulp kreeg van zijn verdedigers,zodat geen van de zes goede kansen tot een een doelpunt kon worden gepromoveerd.
Zo bleef het bij 0-1 en mag het vlaggeschip volgende week in Luttenberg weer aan de bak op jacht naar punten
 Herman