Wesepe-Go Ahead D 3-2

Waar de doelman van Wesepe haast onpasseerbaar was voor de Deventer voorwaartsen, liet de Go Ahead doelman een paar ballen door de vingers glippen, die Weseper doelpunten opleverden.
Go Ahead D begon zeer fanatiek aan de wedstrijd en zette Wesepe vast rond eigen 16 en met name de linkervleugelspeler liep een paar keer door het verdediging van Wesepe net als ze er niet stonden, het leverde kansen op maar geen doelpunten.
De ene keer dat Wesepe dichtbij Go Ahead `s doel kwam werd de paal geraakt.
Na een half uur gaf Niek Saris een mislukte voorzet van af 40 mtr ,recht op de doelman af, hij keek tegen de zon in en liet ongehinderd de bal door zijn handen glippen. (pet opzetten)
Go Ahead kreeg legio kansen ,maar zij verprutsen het of stuiten op Rick, die in 1 op 1 situaties altijd de baas was.
Na de rust scoorde Go Ahead 2 keer kort achter elkaar en het leek beslist. maar de doelman had na een uur spelen de hoge cornerbal niet onder controle en via een woud van spelers kon Kevin de bal binnenwerken, zo zijn 2 de Ster behalen. 2-2 (50 ste doelpunt )
Een kwartier later kon Jarno de 3-2 binnen schieten en zo zijn 1 ste Ster achter zijn naam zetten.
Door de hitte leek het steeds meer op zomeravond voetbal en Wesepe kon opgelucht zijn na het laatste fluitsignaal.
Volgende week naar SHE Hall bij Eerbeek.
De opstelling was: Rick Jansen-Chris Jansen-Richard Flierman-Niek Saris-Davy Timmer Arends-Rick van Gelder-Nick Jansen-Wesley Kamphuis-Roy Hulsegge- Bart Spoler ingevallen Sven Booiijnk-Jorit Rouweler-Kevin Teunissen-Jarno Rouweler-Harm Willemsen.