Wesepe laat de punten aan Broekland

Vanmiddag 10 oktober 2010,een zonovergoten sportpark De Muggert,de derby tegen Broekland,lekker veel publiek,alle ingredienten voor een spannende pot voetbal voor de nr 2- 3 van de 5 e klasse H. Oost waren aanwezig.
De eerste helft twee ploegen,die gelijk waardig aan elkaar waren met over en weer een paar kansjes.
De tweede helft was amper 2 minuten aan de gang,Wesepe trok ten aanval,alle posities voorin bezet,even kaatsen en dan toeslaan.
Het ging jammerlijk mis door knullig balverlies op 30 meter van doel Broekland ,de counter,die volgde was messcherp,Frank kwam uit de aanvaller was sneller en kon in 2 de instantie binnen schuiven 0-1
Vanaf dat moment werd Broekland de bovenliggende partij.
Het aanbieden en vrij lopen was beter verzorgd en Wesepe kon alleen maar terug en hopen op een goed vallende bal in de 16.
Enkele kansjes waren er zeker in de laatste 10 minuten ,maar Broekland creeerde er meer de tweede helft,ook zij faalden in de afwerking.
In de allerlaatste minuut van de blesuretijd ging een kopbal van Broekland via het hoofd van Frank over eigen doelman Frank 0-2.
Een verdiende overwinning voor Broekland dat nu stevig op de 2 e plaats komt. Wesepe had voldoende inzet,maar miste het voetballende vermogen om de geroutineerde Broeklander verdedigers lastig te maken.
Volgende week naar Raalte en opnieuw voor de punten gaan.
Herman