Wesepe opent seizoen met teleurstellend 2-1 verlies bij Kon UD.

Na een goede voorbereiding werd hoopvol uitgekeken naar de seizoenstart, helaas draaide het op een 2-1 nederlaag uit bij Kon UD.
Kon.UD kreeg direct in het begin een dot van een kans en die werd verknoeid ,7 min. later was het de beurt aan Wesepe maar de voorwaartsen stranden op de doelman.

In de 18 min. scoorde Kon.UD rechtstreeks uit een hoekschop 1-0.
Het was Rens die dichtbij het rustsignaal de gelijkmaker aantekende 1-1. Even daarvoor was hij door gebroken en kon door middel van vasthouden van, alleen voor de keeper komen, worden tegen gehouden. Eenmaal kon de Kon.UD keeper knap op de achterlijn redding brengen ,het leverden hem een blessure op.
Wesepe had de pech dat de voor Rick ingevallen Beau direct na rust geblesseerd raakte.
DE aanvallen van de Deventernaren waren in de 2 de helft gevaarlijker dan die van Wesepe en er werd slechts eenmaal gescoord toen Wesepe de bal niet kon wegwerken. 2-1
Toch kreeg Wesepe de kans op de gelijkmaker, maar een strafschop was niet aan Rens besteed, de doelman ging de goede hoek in.
Volgende week nieuwe kansen ,dan thuis tegen CCW`16 dat vandaag met ruimer cijfers van Go Ahead D won.
De opstelling: Lars Jansen-Hans Tijhaar-Richard Flierman-Niels Niemeijer-Bart Spoler-Jarno Rouweler-Davy Timmer Arends-Delano Schotman-Rens Broekhof-Rick van Gelder en Kevin Teunissen ingevallen Beau de Bone-Stefan Jansen en Sven Booijink.

Leave a Reply