Wesepe verliest in Emst door hoekschoppen tegen 2-1

Vanmiddag speelde Wesepe in Emst niet onverdienstelijk, maar 2 hoekschoppen leverden Emst 2 doelpunten op.
De eerste helft ging redelijk tegen elkaar op, Daan en Beau kregen kansen, de eerste ging in het zijnet en Beau kreeg de bal niet goed mee om tot scoren te komen.
Ook Emst kwam een paar keer gevaarlijk door ,maar Rick stond goed op zijn post en ranselde een keer de bal fraai uit de bovenhoek.
Halverwege de eerste helft kwam Emst op voorsprong ,uit een corner van rechts, hard en laag voor, deze werd van dichtbij binnengelopen.
Het middenveld van Wesepe had moeite met snelle druk zetten van Emst, waardoor er nog al een naar de verkeerde kleur werd gespeeld.
Na de thee 2 ongewijzigde ploegen in het veld en na een paar minuten mocht Emst weer een hoekschop op rechts nemen, nu kwam de bal half hoog voor en een speler van Emst toucheerde de bal zodanig ,dat deze in kruising van de verre hoek belande 2-0.
Na wat wisselingen aan beide zijden kreeg Wesepe meer vat op Emst en dit resulteerde 10 min voor tijd in een gave voorzet van Daan op Beau ,die prachtig binnenschoot. Wesepe probeerde nog de gelijkmaker te forceren, maar er werd vaak te gehaast geschoten.
Toen de goed leidende scheidsrechter voor de laatste maal floot bleef Wesepe met lege handen staan.
Over 14 dagen thuis tegen het Apeldoornse TKA.
De opstelling vandaag: Rick Jansen-Rick Saris-Hans Tijhaar-Thom Mensink-Harm Willemsen-Vincent Achtereekte-Rick van Gelder-Davy Timmer Arends-Daan Rouweler-Beau de Bone-Jorik Rouweler ingevallen Roy Hulsegge-Wesley Kamphuis en Niek Saris.