Wesepe verliest van effectief Sallandia 2-0

Op een miezerig sportpark Zandweerd was het Wesepe ,die het spel bepaalde.
Na 10 minuten kwam Rens in botsing met de keeper. Hij kon niet verder en moest met de brancard van het veld.
Hij werd vervangen door Kevin.
Wesepe creeerde twee kansen, maar paal en keeper stonden in de weg.
Ook Kevin moest voor de rust met een handblessure van het veld.
Het zit Wesepe niet mee,het hele seizoen wordt de selectie geplaagd door (langdurige) blessures.
Sallandia had nog geen kans gehad ,toch kwamen de geel-zwarten op 1-0.
Een vrije trap rond de middellijn was de aanleiding voor de tegen goal. Door miscommunicatie kon de aanvaller van Sallandia na een klein half uur vrij inkoppen.
Het spel werd slordiger en er was veel balverlies aan beide kanten, toch wist Sallandia na 40 min. uit een diepe bal de 2-0 aan te tekenen.
Na de rust bleven beide team onzorgvuldig en miste Wesepe zijn enige kans op 2-1.
Daarna was het Sallandia die domineerde en paal en lat raakte. Mede door goed keeperswerk van Rick bleef het 2-0.
Een teleurstellende middag en weer 2 blessures er bij.
Volgende week komt runner-up SV Raalte naar de Muggert en zal het beter moeten dan vandaag.

De opstelling: Rick Jansen-Rik Veldkamp-Sven Booijink-Richard Flierman-Bart Spoler-Davy Timmer Arends-Delano Schotman-Jarno EeRouweler- Rens Broekhof-Rick van Gelder en Stefan Jansen ingevallen Kevin Teunissen-Niek Saris en Ruben Kleine Schaars.