Wesepe-Vilsteren Openhuis 3-4

Wesepe-Vilsteren vandaag een open huis duel .
Wesepe begon sterk na 24 seconden lag de bal in het netje, Davy mocht ongehinderd door centrum Vilsteren en scoorde 1-0.
Dat beloofde wat, helaas verliep het anders na ruim een kwartier balverlies in de voorhoede en geen rest verdediging bij Wesepe en de uitbraak over rechts leverde een gave voorzet op en de spits kon ongehinderd de gelijkmaker aantekenen. 1-1
Op slag van rust werd het 1-2 De technisch begaafde nummer 9 was de verdediging van Wesepe te slim af en scoorde beheerst.
Na de thee probeerde Wesepe het wel maar echt gevaarlijk werd het niet en toen nummer 9 na ruim een kwartier toesloeg met de 1-3, was het geloof bij Wesepe weg. Alle duels werden door Vilsteren gewonnen en zij speelden de bal ook vaker naar de goede kleur.
Toen enkele minuten voor het einde Wesley een zacht rolletje richting de doelman gaf, verkeek deze zich en werd het zowaar 2-3.
Alles of niets , maar nummer 9 was iedereen weer te slim af en scoorde 2-4 in de 90 ste minuut en in de 91 min maakte Beau de Bone nog 3-4 met het hoofd, maar de punten gingen terecht naar Vilsteren en nummer 9 Wouter Mars was met een hattrick en een assist de man of de Match.
De opstelling vandaag. :Rick Jansen-Rick Saris-Hans Tijhaar-Thom Mensink-Niek Saris-Vincent Achtereekte-Rick van Gelder-Davy Timmer Arends-Daan Rouweler- Jorik Rouweler-Roy Hulsegge ingevallen Hidde Kluin-Harm Willemsen-Wesley Kamphuis en Beau de Bone.
Volgende week uit tegen Emst