Wesepe wint ook derde oefenpot in Hoonhorst met 1-4

Wesepe speelde vandaag tegen vorig jaar naar de 4 e klasse gepromoveerde Hoonhorst.
Het team van Maikel reisde met 18 spelers af naar Hoonhorst en legde met name voor de rust een puike partij voetbal op de mat.

Dit resulteerde voor de rust in 2 treffers ,de eerste na 15 min. Jarno ronde een voorzet van Rick goed af en een dik kwartier later stuurde Bart met een mooie pass Hidde weg en die bracht de stand op 0-2. Hoonhorst kwam pas tegen het einde van de 1 ste helft 2 maal gevaarlijk door, eenmaal redde Lars bekwaam en een afstand schot scheerde de lat.
Na de thee een heel ander wedstrijd beeld ,mede door de vele wisselingen.
Hoonhorst wist direct na rust uit vrije positie iets terug te doen 1-2 en drukte Wesepe ver terug, maar halverwege de 2 e helft kwam Wesepe weer meer in balbezit en het was Beau die de stand op 1-3 bracht na een solo van Rens en in de slot seconden rondde Delano knap af ,na goed terug leggen van Kevin.
Kortom een nuttige oefenpot met veel spelers die de kans kregen om hun mogelijkheden aan de trainer te laten zien in een wedstrijd.
Het team bestond uit:
Lars-Niels H-Richard-Niels N-Bart-Davy-Sven-Jarno-Hidde-Rick-Stefan, Hans-Delano-Thom-Kevin-Beau-Rens-Niek.
Zondag op naar Enschede tegen Vosta voor de beker.