Wesepe nipt onderuit tegen Vilsteren 1-2

Wesepe verliest ook 2 de wedstrijd van het seizoen, nu nipt met 1-2 van Vilsteren.
Het was geen grootste wedstrijd en de gelukkige zou winnen ,dit was van het begin duidelijk.
Vilsteren kwam halverwege de eerste helft op gelukkige wijze aan een voorsprong, uit een hoekschop nl. de bal glipte door Lars handschoenen in eigen doel. Vlak voor rust was het weer gelijk Davy speelde Rick op rand 16 aan en hij draaide goed weg en scoorde beheerst 1-1. Ruststand.
Na de thee speelde Wesepe iets vlotter en wist zich ook enkel;e kansjes te creeren , zonder doelpunten.
In de 80 min wist Vilsteren te profiteren van Weseper balverlies en de rechterspits schoot onberispelijk in de verre hoek 1-2.
Wesepe probeerde het nog wel maar de krachten waren gesloopt , Jarno kwam nog het dichts bij de gelijkmaker ,helaas beland zijn lob op het dak van het doel. Weer was de tegenstander van vandaag fysiek sterker , zij bleven gaan ook voor onmogelijke ballen.
Jongens daar is nog winst te boeken ,dan moet dat wel in de koppies komen, omdat te beseffen.
Volgende week weer thuis om 14.00 uur ,dan tegen Batavia`90 uit Lelystad en de mogelijkheid om punten te pakken.
De opstelling:Lars Jansen-Rik Veldkamp-Sven Booiijnk-Richard Flierman-Niek Saris-Ruben Kleine Schaars-Davy Timmer Arends-Jorik Rouweler-Kevin Teunissen-Rick van Gelder-Stefan Jansen ingevallen Jarno Rouweler en Rens Broekhof.