Maak kennis met Andrea Otten, vertrouwenscontactpersoon van SC Wesepe

Ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Andrea Otten. Vanaf heden ben ik de vertrouwenscontactpersoon van de sportclub.

Als vertrouwenscontactpersoon ben ik het eerste aanspreekpunt voor iedereen die binnen onze sportclub in aanraking komt met grensoverschrijdend gedrag, in welke vorm dan ook. Wanneer je hiermee te maken krijgt kun je contact met mij opnemen en kijken we samen welke stappen je kunt zetten. Om dit te kunnen doen heb ik een training gevolgd bij NOC*NSF.  Want het is natuurlijk heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt op de club en op een fijne manier kan sporten.

Nog wat weetjes over mij buiten de sportclub om: in het dagelijks leven ben ik moeder van Stan en Noa, getrouwd met Willem, werk ik als ambulant begeleider, volg ik de opleiding tot kindertolk en hou ik van hardlopen.

Spreek me gerust aan op de club als je iets over veilig sporten kwijt wilt, of neem contact met me op via e-mail, bellen of WhatsApp. Ik ben er voor jou!

Andrea Otten
E. a.otten@mywebpages.nl
T. 06 – 13 68 41 69