De WK-pool van SC Wesepe is online!

logo_wk_2014_brazilieAlle definitieve WK selecties zijn inmiddels bekend. Langzamerhand begint de WK-koorts te stijgen in Nederland. Gaat Nederland het net zo goed doen als in 2010?
Wordt Louis van Gaal de eerste bondscoach die Nederland wereldkampioen weet te maken?

Nederland heeft bijna 17 miljoen bondscoaches en daarvan wonen er ook een aantal in Wesepe. Daarom organiseert de Supportersvereniging ook dit jaar weer een WK poule. Wie weet alles als beste te voorspellen en wordt daarmee de opvolger van Toon Schotman? De poule is te vinden op de site van de Sportclub:

naar Wk Poule

Uiteraard worden de wedstrijden ook weer uitgezonden.

Houdt de volgende dagen alvast vrij:

Vrijdag 13 juni 21.00 uur Spanje – Nederland

Woensdag 18 juni 18.00 uur Australië – Nederland

Maandag 23 juni 18.00 uur Nederland – Chili

De wedstrijden zullen net als tijdens het afgelopen EK weer uitgezonden worden in het Wapen van Wesepe. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Sportclub Wesepe, dus komt u allen het Nederlands elftal aanmoedigen in het Wapen van Wesepe. We gaan juichen!!

Deelname aan de WK poule kost 5 euro. Waag gerust een gokje. De Supportersvereniging wenst iedereen veel succes met zijn of haar WK Poule en vooral veel plezier tijdens het WK.

1 Response