Feest ter afsluiting voetbalseizoen

Aankomende zondag, 16 mei,  is het zo ver! De Supportersvereniging organiseert een grandioos feest ter afsluiting van het voetbalseizoen. Na afloop van de wedstrijden van de lagere elftallen, en de training van de selectie, zal er een feest plaatsvinden in de kantine. Het feest zal rond half 1 beginnen.

Voetballers, leiders, supporters, vrienden en familie, een ieder is van harte welkom. We hopen er zo een gezellig feest van te maken om het seizoen op passende wijze af te sluiten. Tijdens dit feest worden de prijzen voor de beste speler en de topscorer van het seizoen 2009/2010 uitgereikt! Zorg dus dat je allemaal aanwezig bent, want misschien ben jij wel één van de winnaars! Tevens is er voor muziek gezorgd, dit zal verzorgd worden door niemand minder dan de regionale bekendheid, DJ Vogeltje!

We hebben de kantinecommissie ruim van te voren ingelicht, dus er zal eten en drinken genoeg zijn. Vanaf 14.30 uur wordt de wedstrijd Willem II – Go Ahead Eagles op een groot scherm uitgezonden, en misschien kunnen we de andere club in het rood-geel, zondag wel zien promoveren naar de Eredivisie!
We hopen u zondag allen te zien om er gezamenlijk een groot feest van te maken!

Tot zondag,

de supportersvereniging