Kunstgrasveld geopend tegen Hoofdklasser Rohda R.

SC Wesepe opende donderdag 22-8-2013 het nieuwe kunstgrasveld met een wedstrijd tegen hoofdklasser Rohda Raalte.
Het klasseveschil was van begin af aan duidelijk te zien.
Reeds binnen 5 minuten was de stand 0-2.Ruststand 0-6,Eindstand 0-11.
Daar ging het vanavond ook niet om,het was voor het talrijke publiek dan ook kijken hoe de spelers met het kunstgras om gingen.

Rohda R combineerde,paste moeiteloos en leverden voorzetten op maat af.
Wesepe had daar meer moeite mee,maar dat lag niet aan het veld maar aan de 5 klassen die tussen de beide elftallen zitten.
De spelers zullen nog wel even moeten wennen en zullen echt niet naar de Hoodklasse doorstoten,maar SC Wesepe heeft inmiddels wel een Hoofdklasse-waardige accommodatie,waar hopelijk vele generatie`s spelers en toeschouwers van profiteren en genieten.
Hulde aan hen die dit voor elkaar gekregen hebben.
as weekend wordt er volop gevoetbald en zullen ook de andere elftallen kennismaken met wedstrijden op het kunstgras.

Deze spelers mochten de eerste  wedstrijd spelen:
Frank Grotentraast-Robert Dommerholt-Rik Middeldorp-Frank Groot Lipman-Frederik de Munnik-Danny Harmsen-Roy Overmars-Nick Jansen-Ronald Wichems Tom de Lange-Roy Schreur- Richard Flierman-Kevin Teunissen-Marcel Wichems-Martijn Wessels.
Trainer Dave Kok-Leider Taco Lunenberg.
Assistent Scheidsrechter Henk Dijkslag.
Scheidsrechter Erik Kleinjan.

1 Response