Machteloos Wesepe verliest thuis met 0-2 van CCW`16

Wesepe kon zonder publiek ,vandaag geen vuist maken tegen een sterker CCW`16 en verloor verdiend met 0-2.
Reest na 3 min. lag de bal in het netje, CCW won op rechts te gemakkelijke een duel en kon hoog voorzetten, de bal zeilde over de doelman en rechterverdedidiger en de vrijstaande Keurhorst kon eenvoudig binnen tikken. 0-1.
In de 22 min werd 0-2 door knullig bal verlies op ruim 20 mtr van de goal , de bal kwam bij de vrijstaande Velthorst die strak van af 16 mtr binnen schoot. CCW bleef de hele wedstrijd de sterker mede door veel feller op de bal te spelen en ook vele vuile meters te maken.
Daar is voor de roodgelen nog veel winst te behalen.
Verheugend was te zien dat een 6 tal zeer jeugdleden met bal achter op fiets aan kwamen en in rust en na wedstrijd een potje gingen ballen, het begin van een carriere.
Volgende week naar Voorst.
De opstelling:Rick Jansen-Niek Saris-Richard Flierman-Sven Booijnk-Bart Spoler- Rick van Gelder-Nick Jansen-Delano Schotman-Jorik Rouweler-Rens Broekhof-Wesley Kamphuis , ingevallen Davy Timmer Arends-Hidde Kluin-Roy Hulsegge en Chris Jansen.