Ronald Wichems scoort de eerste treffer op Kunstgrasveld voor Wesepe 1

Voor het eerst een officiele wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld,tegen VeVo (Veessen Vorchten) is dus een historisch gebeuren,de bezoekers waren onder indruk van de vernieuwde accommondatie,maar niet van het spel van Wesepe.

Beide ploegen moesten nog wennen aan het kunstgras,de bal rolt stroef en remt waardoor er nogal eens op de bal werd gestapt en spelers vielen.
De scheidsrechter zag er soms overtredingen in en gaf een aantal onnodige kaarten in deze sportieve wedstrijd.
Voor rust kon Wesepe het betere voetbal van Vevo afstoppen en zelfs de leiding nemen door een doelpunt van Ronald Wichems, die van dichtbij de eerste historische treffer scoorde voor Wesepe 1 op het nieuwe veld.

Na de thee nam Vevo het iniatief en binnen 2 minuten hadden zij de stand omgebogen naar 1-2.Daarna kwamen er over en weer kansen.
Vevo benutte er 2 ,waardoor de eindstand 1-4 werd.
Zij mogen zaterdag tegen IJsselstreek met een gelijkspel al poulewinnaar noemen.
Wesepe zal het zondag om 14.00 uur opnemen tegen buurman Broekland.
De opstelling was vandaag:
Wessel Berends-Marcel Wichems-Frank Groot Lipman-Stefan Jansen-Frederik de Munnik (aanv)Niels Hollegien-Danny Harmsen-Nick Jansen-Ronald Wichems-Arjen de Vos en Roy Schreur-Kevin Teunissen-Marc Kemper (debutant) en Robert Dommerholt.