Sportclub Wesepe op drempel nieuw jaar.

Sportclub Wesepe wenst allen het beste voor 2022 en hoopt, dat het komende jaar weer echt gesport kan worden.
Dat het belangrijk is weten wij uit het eerste clubblad van SC Wesepe gedateerd sept.1948 ,daar staat:
Wist U, dat het hoofddoel van sportbeoefening is en blijft de ontwikkeling van lichaam en karakter.

Verder bijzonderheden uit dit blad.
In 1948 had men ook problemen, niet om bestuursleden te vinden zoal nu ,maar financieel en de oplossing was een goedgekeurde verloting van 3000 loten a 50 cent en als hoofdrijs een complete Dames- of Herenrijwiel.
De secretaris schreef dat hij alle dagen Uw aanmelding verwacht om als lid van de afd. Gymnastiek toe te treden.
De terreinverzorger had weer andere wensen: Verzoek aan alle sportliefhebbers.
Ten eerste hebben wij thans een prachtig terrein en dit is omgeven door een stevig ijzerdraad, maar ga er niet opzitten, leunen of hangen, maar blijf achter de draad, dit bespaart mij een hoop werk en het terrein blijft steeds netjes.

Wij bestaan bijna 90 jaar en het is toch ondenkbaar dat we geen voortrekkers (bestuursleden) kunnen vinden om onze club naar de toekomst te leiden. Het voortbestaan met alles ,hangt van leiders af.

Herman Schoneveld