Vele handen maken licht werk!

Woensdagavond 16 juni en zaterdag 19 juni werd er ondanks de warmte flink geklust op sportpark de Muggert. Sinds lange tijd lieten de coronamaatregelen het weer toe en konden een groot aantal leden (man en vrouw) de handen uit de mouwen steken om weer groot onderhoud te verzetten. Allerlei klusjes werden aangepakt. Van snoeiwerk, kantjes steken en gras tussen de tegels verwijderen tot aan ramen wassen en doelpalen boenen. Nadien lag het sportpark er weer prachtig bij. Zo’n 2 a 3 keer per jaar worden dit soort werkzaamheden ingepland. Naast de wekelijkse bezigheden door de donderdagmorgen groep en vaste schoonmakers worden dan wat grotere klussen gedaan. Dit alles onder leiding van de accommodatiecommissie. Naast dat er hard gewerkt wordt, is het ook een gezellig gebeuren, waarbij goed voor de catering gezorgd wordt.Mocht je het nou ook leuk vinden om een keer te helpen, laat het dan gerust weten. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom. Je leert op deze manier de club goed kennen en kunt op deze manier jouw steentje bijdragen. Op dit moment is de accommodatiecommissie nog op zoek naar een aantal schilders, die wat uurtjes daaraan willen besteden.

Voor meer informatie of belangstelling kun je het beste even contact opnemen met Joop Middeldorp: 06-23715067