Verdienstelijk gelijkspel voor Wesepe tegen CCW`16 2-2

Wesepe moest het opnemen tegen de op de 2 de plaatst staand CCW’16 en hield er knap 1 punt aan over. Op een winderig sportpark de Muggert speelde Wesepe de eerst helft pal tegen de wind in.
CCW’16 begon voortvarend op de aanval te spelen, uitgespeelde kansen waren er niet.
In de 20 min. kwam Wesepe op voorsprong, Bart kreeg voldoende tijd om de bal voor zijn goede been te leggen en beheerst te scoren 1-0. Zes min later was het alweer gelijk, in een scrimage voor het Weseper doel werd 2 maal lat geraakt en de derde poging belande in het dak van het doel: 1-1.
Dit was tevens de ruststand.
Direct na de thee kreeg CCW’16 een vrije trap iets buiten de 16 , deze werd snoeihard en onhoudbaar in de verre bovenhoek geknald: 1-2. Een kleine 10 min. later werd Bart net binnen de 16 omver geduwd, bij een poging de bal mee te nemen en mocht Davy aanleggen voor de toegekende strafschop. Hij schoot de bal onberispelijk in de hoek 2-2. CCW’16 begon Wesepe onder druk te zetten maar slaagde er niet in te scoren, wel wist Rens bij een uitval het net te vinden. Helaas had de scheidsrechter ook hier een duwfout gezien. Het slotoffensief van CCW’16 zette Wesepe in de achteruit, maar gescoord werd er niet en dat was een verdienste van de achterhoede van Wesepe met daarin Rick in een hoofdrol. Het was jammer dat de scheidsrechter er een onnodig kaartenfestival van maakte. Dinsdag avond 7 maart komt Terwolde op bezoek.
De opstelling vanmiddag: Rick Jansen-Rick Saris-Richard Flierman-Delano Schotman-Niek Saris-Nick Jansen-Davy Timmer Arends-Harm Willemsen-Rick van Gelder-Rens Broekhof-Bart Spoler
Ingevallen: Jorik Rouweler-Roy Hulsegge-Stein Bosman.