Voetballers E3 winnen in Diepenveen

Op de valreep van het seizoen 2009/2010 heeft het voetbalteam E3  toch nog een succes weten te boeken.  Op zondagmorgen 6 juni, het was prachtig weer, moesten we een toernooi spelen in Diepenveen. Het werden 4 wedstrijden van elk 20 minuten,  maar door de warmte leken ze wel een complete wedstrijd.

Helaas konden Luuk Mulder en Bart Spoler niet meedoen omdat ze verplichtingen elders hadden. Dus werd het team met 3 jongens van E2 versterkt, wat gezien de warme weersomstandigheden ook wel nodig was.  Al vroeg uit de veren dus (8.15 uur vertrek) om naar Diepenveen te gaan voetballen maar de jongens hadden er weer erg veel zin in.

De eerste wedtrijd tegen Diepenveen was voor ons niet moeilijk en we wonnen dan ook met 9-0 er werd trouwens zeer goed overgespeeld en dat wierp z’n vruchten af. De tweede wedstrijd was tegen Oosterhout , die wedstrijd was een stuk moeilijker maar we wonnen weer met 2-0.

Dan de derde wedstrijd tegen EPE die was ook moeilijk omdat we niet konden scoren maar wel de kansen hadden een afstand schot werd nog iets aangeraakt door onze spits, zodat de bal net over de keeper in het netje verdween 1-0 gewonnen dus.

De laatste wedstrijd tegen Albatross uit Apeldoorn deze jongens hadden ook alles nog gewonnen en ze hadden zelfs nog een beter doel saldo (+3). Zodat we die laatste wedstrijd zeker moesten winnen om kampioen te worden. Aan een gelijkspel hadden we dus niets. De wedstrijd begon en Albatross had het beter van het spel maar wisten niet te scoren door toedoen van onze uitstekende keeper Lars Jansen. Zelfs de onderkant lat werd nog geraakt, maar nog steeds geen doelpunt. Ja aan de andere kant een prima aanval via Rick Veltkamp Niek Saris en Niels Niemyer die door Rick van Gelder mooi werd afgerond. Je zag de koppies van Albatross gaan hangen helemaal toen Wesepe E3 nog een keer scoorde en stand op 2-0 bracht in het voordeel van Wesepe E3.

In de slotfase probeerde Albatross het nog wel een beetje maar Niels Hulsegge en Bram Zandbelt, Rick Niemijer en Maik Panhuis wisten de aanvalsgolfjes van Albatross goed te breken en zodoende wonnen deze Weseper jongens de felbegeerde beker.  Ze werden nog getrakteerd op een ijsje en zak chips die ze kregen van de leiders Arwin Veltkamp en Bart van Gelder.