Wesepe sluit jaar winnend af 0-4 bij Wissel

Het kalanderjaar 2023 was weinig succesvol voor Wesepe, gelukkig werd het met een fraaie 0-4 overwinning bij Wissel afgesloten.
Het duel in de onderste regionen tegen Wissel ging aardig tegen elkaar op.
Wissel een optisch voordeel, maar Wesepe de beste kansen.
In de 39 min vuurde Rens met een vlammend schot van ruim 20 meter op doel, de doelman kreeg de bal niet onder controle en Rick van Gelder was er als de kippen bij, om dit buitenkansje te benutten. 0-1 Dit was ook de ruststand.
Na de thee een Wissel offensief richting kantine, daardoor ontstond er veel ruimte achter hun verdedigingslinie.
Het was in de 53 min. dat Delano Daan fraai wegstuurde en deze leverde op snelheid een perfecte voorzet af op neef Jorik .
Jorik goed voor de goal gekomen, schoot beheerst raak 0-2 en rende daarna juichend naar de trainer, alle frustraties van afgelopen jaar moesten eruit. 8 min. later was het weer raak ,een afgeslagen corner werd door Rick v G van net buiten 16 door de benen van een kluwen van spelers in doel geschoten 0-3.Daarna een gelopen wedstrijd. Het werd nog 0-4 .
Rens gaf een prima crossbal op Daan, die was veel sneller dan zijn tegenstander en ronde uiterst koel, alleen voor de doelman af.
Zondag 21 jan.2024 wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen koploper Raalte.
De opstelling vandaag: Lars Jansen-Thom Mensink-Richard Flierman-Delano Schotman-Robbin Aarnink-Rick van Gelder-Roy Hulsegge-Rens Broekhof-Daan Rouweler-Jorik Rouweler en Wesley Kamphuis ingevallen Hans Tijhaar en Beau de Bone.

Allen een fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar.