Wesepe snoept punt tegen Sallandia 1-1

Wesepe speelde thuis tegen koploper Sallandia gelijk met 1-1.
De thuisploeg mocht voor rust van gelukspreken dat de Sallandia voorwaartsen diverse kansen onbenut lieten.
Ruststand 0-0, Na de thee begon het te regenen en Wesepe begon betere tegenstand te bieden.
Sallandia nam in de 64 min de leiding, nr 12 kwam alleen voor Rick en schoot beheerst in de verre hoek. 0-1.
Even later een hilarisch moment, twee Sallandia spelers gingen alleen op Rick af, balletje breed voor keeper langs over 5 meter lijn en kon simpel binnen gelopen worden, helaas nr 12 kwam met stappen niet uit en viel, bal rolde door en kon alsnog weggewerkt worden.
Het publiek van beide kanten kon er nog om lachen.
Wesepe zette een slotoffensief in en in de 83 min. raakte de Sallandia doelman geblesseerd en moest zich laten vervangen.
De vervanger liet een bal los en in de 87 min tikte good old Richard deze binnen 1-1.
Toen de scheidsrechter voor einde blies had Wesepe maar mooi een puntje van de ongeslagen koploper afgesnoept.
De opstelling: Rick Jansen-Chris Jansen-Richard Fierman-Delano Schotman-Niek Saris-Davy Timmer Arends-Kevin Teunissen-Jorik Rouweler-Roy Hulsegge-Rick van Gelder-Bart Spoler.ingevallen:Wesley Kamphuis-Harm Willemsen-Nick Jansen en Niels Hollegien.
Volgende thuiswedstrijd 5 april tegen Terwolde.