Wesepe verliest in doelpuntrijke wedstrijd met 3-5 van Epse

Vandaag Wesepe -Epse een wedstrijd waarbij Epse zeer efficient omging met haar weinige kansen.
Bart had al een paar kansen in het begin om zeep geholpen en schoot in de 12 min tegen de paal.
Bij de eerste best aanval van Epse was het raak ,de Epse speler speelde op rand 16 Wesepe speler goed uit en scoorde beheerst in de lange hoek. In de 31 e min. was de 2 de kans raak 0-2 en toen in de 42 min het 0-3 werd was de wedstrijd gespeeld zeker dat 5 min na de rust 0-4. Wesepe herpakte zic en scoorde in 11 min 3 keer.
Eerst was het Davy ,die met een afstand schot de Epse doelman verraste 1-4 en toen 8 min later Kevin de 2-4 binnentikte begon Wesepe weer in een betere stand te geloven, zeker nadat Roy 3 min later de 3-4 aantekende.
Epse wankelde maar schoten op paal en lat zijn geen doelpunten en dat het in blessuretijd 3-5 maakte is alleen voor de statestieken.
Jongens zorg dat de conditie op peil komt, want in het laatsten waren te veel mensen volkomen leeg gespeeld.
Volgende week naar Voorst.
De opstelling: Rick Jansen-Chris Jansen-Richard Flierman-Delano Schotman-Niek Saris- Nick Jansen-Davy Timmer Arends-Wesley Kamphuis-Kevin Teunissen-Rick van Gelder- Bart Spoler ingevallen Sven Booijink- Jorik Rouweler-Jarno Rouweler-Roy Hulsegge en Harm Willemsen.