Wesepe wint kelderduel in Wissel met 2-4

Op de dag dat het 3 e elftal het kampioenschap behaalde moest Wesepe 1 aantreden tegen Wissel, met als inzet wie wordt op de slotdag rode lantaarndrager in de kelderklasse van de KNVB Oost.
Gelukkig wisten de boys van Wilco de 2-1 achterstand in de laatste 10 minuten om te buigen baar 2-4 winst.
Vandaag stonden 2 ploegen op het veld die veelvuldig de lange bal gebruikten en de verdedigers nogal eens mistasten, waardoor er kansen ontstonden aan beide zijden.
Zo kregen Roy en Jorik aan Wesepe kant doelrijpe kansen, Roy stuitte op de doelman en Jorik schoot naast.
Na een half uur spelen werd Roy binnen de 16 m. onderuit gehaald en benutte Jorik de toegekende strafschop 0-1.
Even later werd het weer gelijk Wissel speelde de bal met een lange bal van rechts naar de Linker aanvaller, deze gaf heen voorzet, die net voorbij de 2 de paal kwam en fraaie achterover vallend wist nr 11 de bal schitterend in te koppen.1-1
Na de rust ging het spel op en neer Wesepe de mooiste kansen, maar door te gehaast schieten ging het steeds mis.
In de 70 min wist Wissel uit een scrimmage op voorsprong te komen 1-2 en toen kwam het rode lantaarn spook wel heel dichtbij.
Er werd aan beide zijden gewisseld en dat deed Wesepe goed, in de 81 min wist Roy van dichtbij de bal in het doel te lopen 2-2
In de slotminuten scoorde Wesepe nog 2 keer eerst Niek met het hoofd uit een corner van rechts en in de allerlaatste minuut frommelde Jorik over de doellijn uit een voorzet van een van de broers Wonink.
Volgende week de laatste competitiewedstrijd thuis tegen middenmoter SV Zwolle.
De opstelling vandaag: Rick Jansen-Chris Jansen-RiCk Saris-Delano Schotman-Niek Saris-Harm Willemsen-Rick van Gelder-Nick Jansen-Jorik Rouweler-Roy Hulsegge-Bart Spoler ingevallen Bram Wonink-Wout Wonink en Vincent Achtereekte.