Nieuwe trainingspakken en shirtsponsoren

De sponsorcommissie is er in geslaagd om voor het nieuwe seizoen 2010-2011 een tweetal nieuwe shirtsponsors te vinden voor twee elftallen van de afdeling voetbal. Na vele jaren is MEKO, na het seizoen 2009-2010, gestopt als shirtsponsor van het eerste elftal. Met ingang van het nieuwe seizoen zal J.G. van Rijssen, Luxe Brood- en Banketbakkerij uit Wesepe en Diepenveen de nieuwe shirtsponsor zijn. Duvekot Rentmeesters uit Bathmen wordt de shirtsponsor van het nieuwe damesvoetbalteam.

Gejo van Rijssen heeft zelf vele jaren gespeeld in het 1e elftal van SC Wesepe en nu zal hij voor een aantal jaren als shirtsponsor verbonden zijn aan het 1e elftal. Het 1e elftal krijgt bovendien nieuwe trainingspakken, mogelijk gemaakt door de sponsoren Intersport Schutte uit Raalte en Annie Schulten Lederwaren uit Raalte. Bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, zondag 12 september a.s., zullen de sponsoren de kleding officieel overdragen aan SC Wesepe.

In het nieuwe seizoen zal er ook een damesvoetbalelftal namens SC Wesepe deelnemen aan de competitie. Voor dit elftal is Duvekot Rentmeesters uit Bathmen de nieuwe shirtsponsor. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, datum is nog niet bekend, zal Arnold Nijland eigenaar van Duvekot Rentmeesters de shirts officieel overdragen aan SC Wesepe.

De twee genoemde teams zullen gaan spelen in een geheel vernieuwd SC Wesepe shirt, uiteraard in de vertrouwde kleuren geel en rood gestreept, maar in een eigentijdse uitvoering gemaakt van de modernste materialen.

Hierbij wil de sponsorcommissie de verschillende sponsoren J.G. van Rijssen, Intersport Schutte, Annie Schulten Lederwaren en Duvekot Rentmeesters hartelijk bedanken voor hun bijdrage.