Terugblik volleybalseizoen

Wesepe XR1

Het mix team heeft een goed seizoen gehad. Op 4 april speelden ze hun kampioenswedstrijd. Ze wonnen de wedstrijd met 3-0 en werden daarna gefeliciteerd en gehuldigd als kampioenen. Achteraf was dit hun officieuze kampioenschap, omdat theoretisch ook een ander team nog kampioen kon worden. Gelukkig gebeurde dat niet, waardoor ze op 14 april dan officieel kampioen waren. Volgend jaar gaan ze in de 1e klasse hun kwaliteiten laten zien.

Wesepe DR1

Dames 1 heeft ook een goed seizoen gespeeld. Ze pakten in de 2e klasse een mooie en welverdiende 2e plaats. Helaas gaat een teamlid stoppen aankomend seizoen, waardoor ze precies 6 speelsters overhouden. Toch gaan ze vol goede moed volgend jaar weer hun kunsten vertonen in de 2e klasse. Op naar een mooi seizoen!

Wesepe DR2

Dames 2 laat zien dat de trainingen hun vruchten afwerpen. Elk jaar worden ze weer beter. Dit jaar zijn ze op een verdiende, mooie 2e plaats geëindigd. Met maar 3 punten achterstand op de kampioen. Volgend jaar gaan ze voor het kampioenschap in de 4e klasse.

Onder leiding van Bieb Roelofsma hebben jullie allen een prachtig seizoen gespeeld. Gefeliciteerd met de mooie prestaties dit jaar. We wensen jullie een fijne vakantie om daarna weer vol goede moed aan de start te staan van het nieuwe seizoen. Succes! De invulling van de teams zijn best krap voor het komende seizoen. Graag verwelkomen we nieuwe dames en heren voor onze teams.

Mocht je zin hebben om aankomend seizoen ook te gaan volleyballen, neem dan contact op met Inge Wouters, 06-21515293.