Wesepe smaakt het zoet der overwinning weer eens 2-0 tegen Go Ahead D.

Na 6 nederlagen op een rij, werd vandaag tegen Go Ahead D eindelijk gewonnen de nul gehouden.
De overwinningskreten waren na afloop duidelijk te horen en de muziek werd een tandje hoger gezet.
Het wedstrijd beeld was de gehele wedstrijd hetzelfde, Go Ahead D rustig opbouwend, vaak over de vleugels en Wesepe tegenhoudend en via uitvallen proberen te scoren.
Het lukte Wesley in de 11 min. vanaf 20 meter een gericht schot te lossen ,dat in de verre hoek verdween.
Daan kreeg via 3 snelle uitvallen goede mogelijkheden, hij strandde 1 maal op de doelman, schoot 1maal voorlans en 1 maal hoog over.
De aanvallen van Go Ahead D werden steeds onschadelijk gemaakt en als ze toch op doel schoten stond Rick op zijn post.
Op slag van rust werd het nog 2-0 , Davy zag op 40 meter van doel de doelman ver voor zijn doel staan en schoot met een sierlijke boog de bal in het lege doel 2-0. Een ongekende weelde voor de roodgelen dit seizoen.
Na de thee hetzelfde spelbeeld, maar er werd niet meer gescoord. Na het laatste fluitsignaal was vreugde groot.
De volgende wedstrijd is op 7 april uit bij Hoonhorst.
De opstelling vandaag: Rick Jansen-Niek Saris-Hans Tijhaar-Rick Saris-Harm Willemsen-Rick van Gelder-Beau de Bone-Davy Timmer Arends-Daan Rouweler-Jorik Rouweler-Wesley Kamphuis ingevallen Thom Mensink-Gijs Spoler en Roy Hulsegge.