Zondag 16 juni: 45e Sixesday Wesepe

Op zondag 16 juni is voor de 45 keer Sixesday op sportpark “De Muggert”. Op deze dag kunnen jong en oud weer als een team de sporten de volleybal en voetbal beoefenen. Dit keer kunnen de teams zich inschrijven als competitief of recreatief. Doet je team mee voor het meedoen of wil je toch strijden om de winst? De Sixesdaycommissie probeert bij voldoende aanmeldingen hier rekening mee te houden met de indeling.

Ook is er nu een categorie waarin de jeugd van 12 tot 16 jaar aan mee kan doen. Hiervoor geldt om zelf een team met minimaal 6 spelers samen te stellen en een passend teamnaam te bedenken. Voor de kleinsten zal er een stormbaan en springkussen aanwezig zodat de jongsten ook hun energie kwijt kunnen.

We stoppen dit keer eerder om gezamenlijk de eerste groepswedstrijd van Oranje voor Euro 2024 te kunnen kijken. Na afloop zal er ook een afsluitfeest zijn waar de muziek niet zal ontbreken. Kortom genoeg redenen om deze dag sportief te vieren bij Sportclub Wesepe. Een leuke bijkomstigheid kan zijn dat het deze dag ook Vaderdag is. Misschien kan je samen met je vader en/of zoon of dochter deze dag aansluiten? Geef je snel op voor deze dag via onderstaande link. de inschrijving sluit op 20 mei 2024.

Opgeven Sixesday 2024