Wesepe verliest kansloos met 4-0 in Epse en blijft puntloos.

Een gehavend Wesepe reisde naar naar Epse en kon daar geen potten breken op een leeg t Hassink Epse was sneller ,feller en maakte meters zonder bal en won daardoor zeer verdiend met 4-0 na een 2-0 ruststand.
Het eerste wapenfeit was voor Wesepe in de 3 de minuut schoot Jorik de bal op de paal. Halverwege de eerste helft nam Epse de leiding en enkele minuten voor de rust werd de stand op 2-0. Tussentijds moest Jarno zich laten vervangen door Stefan en met de rust Davy door Rik , beiden met blessures.
Binnen een kwartier in de tweede helft werd er door Epse 2 keer geschoord en een grote uitslag werd gevreesd. De goed leidende scheidsrechter floot terecht af met aan aanstormde regenbui en telde geen blessuretijd bij.
Aldus een van de 2 live reporters, die het verslag van de parkeerplaats af moesten doen.
De opstelling: Lars Jansen-Rik Veldkamp-Davy Timmer Arends-Richard Flierman-Delano Schotman-Niek Saris-Jarno Rouweler-Rick van Gelder-Ruben Kleine Schaars-Kevin Teunissen en Jorik Rouweler, ingevallen Stefan Jansen-Rik Saris en Nick Jansen. Als alles volgens plan verloopt speelt Wesepe volgende week zondag thuis tegen Voorst en de donderdagavond 22 oktober thuis tegen Batavia90 uit Lelystad.